• 2
  • banner3
  • 4

kok milih kita

Long Wind Group, bermarkas ing Ningbo, minangka patungan gabungan sing digawe dening pirang-pirang pabrikan lan perusahaan dagang. Kita profesional ing produksi lan impor & ekspor layanan. Klompok kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ngasilake Shock Absorber, Ball Joint, Rubber Parts, Clutch Cover, Clutch Disc, CVJoint, Silinder, Belt, Water Pump lan liya-liyane. Pasar kasebut kalebu Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan lan Afrika, kanthi penjualan tahunan luwih saka $ 20.000.000. Merek dhewe kalebu LWT, SP, lan UM sing entuk pangenalan pasar ing Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Tengah lan Afrika.

Waca liyane

Ditampilake produk

perusahaan warta

  • 18/01/21

    Kapan kopling manual diganti? We sh ...

    Plat kopling transmisi manual duweke bahan habis. Kanthi nggunakake mobil, piring kopling bakal nyandhang sethithik. Nalika nyandhang wis entuk drajad tartamtu, kudu diganti. Kepiye kita ngerti manawa ...
    maca liyane
  • 21/08/20

    Jual flash kasedhiya saiki karo No M ...

    Taun iki pancen angel banget kanggo kita kabeh amarga ana virus corona. Muga-muga bisa kerja bareng supaya bisa urip lan maju. Kita wis nyiyapake saham sing akeh ing gudang China lan Dubai kanggo sampeyan. Yen sampeyan bakal ...
    maca liyane
  • 30/06/20

    Layanan mandeg kanggo pengiriman gabungan

    1. 1 potong MOQ, Pangiriman 24 jam. 2. Toko sing didol langsung ing Dubai lan Guangzhou 3. Kasedhiyan stok gedhe 4. Produk lengkap kanthi luwih saka 7000+ kode sing beda 5. Integrasi 8 pabrikan kanthi luwih ...
    maca liyane

matur nuwun kanggo wektu sampeyan