Babagan Kita

Long Wind Group, bermarkas ing Ningbo, minangka patungan gabungan sing digawe dening pirang-pirang pabrikan lan perusahaan dagang. Kita profesional ing produksi lan impor & ekspor layanan. Klompok kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ngasilake Shock Absorber, Ball Joint, Rubber Parts, Clutch Cover, Clutch Disc, CVJoint, Silinder, Belt, Water Pump lan liya-liyane. Pasar kasebut kalebu Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan lan Afrika, kanthi penjualan tahunan luwih saka $ 20.000.000. Merek dhewe kalebu LWT, SP, lan UM sing entuk pangenalan pasar ing Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Tengah lan Afrika.

fwe

PEJABAT NINGBO

wef

TOKO DUBAI

asd

TOKO DUBAI

sdv

RUMAH WARE

Pangembangan Grup

2000 —— Pionir Muda tekan Dubai
2003 —— Long Wind Trading Co., LLC didegake karo toko penjualan langsung ing Dubai
2004 —— Yuhuan Xintai Impor & Ekspor didegake ing Taizhou, Zhejiang, China
2009 —— Nggawe gudang kanthi luwih saka 10.000 meter persegi ing Ajman
2015 —— Guangzhou Hongpeide (Angin Panjang) Auto Parts Co., Ltd didegake
2017 —— Ningbo Long Wind Auto Parts Co., Ltd didegake ing Zhejiang, China

Kauntungan Kita

1 potong MOQ, Pangiriman 24 jam.

1 potong MOQ, Pangiriman 24 jam.

Nawakake layanan OEM kanthi rega pabrik lan MOQ cilik

Misi Kita

Mbantu perusahaan menengah lan cilik kanggo nyuda tekanan saham lan ningkatake kompetitif.

Kita ngurmati integritas lan reputasi.

Kita negesake kualitas lan layanan.