Auto Clutch Cover CT-104 Kanggo Land Cruiser KZJ7 #

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

OEM

CT-104

Taun

1993-1998

Ukurane

Standar OEM

Jaminan

1 Taun

Merek

LWT

Asal Usul

Zhejiang, China

Qty / Karton

1PC / Kothak, 4PCS / Karton

Jaminan Kualitas

Tes Profesional 100%

Sertifikasi

ISO9001 lan TS16949

Detail Paket

Kemasan merek LWT / Kemasan netral / kemasan khusus.

Pelabuhan

Guangzhou utawa Ningbo

Kauntungan

1.20 taun pengalaman ing Jepang lan Korea Auto Parts

2. Integrasi 8 manufaktur kanthi produksi luwih saka 10 taun

3. Toko sing didol langsung ing Dubai lan Guangzhou

4. Gudang ing Ajman lan Ningbo, total area konstruksi 14.000 meter persegi lan stok $ 13.000.000.

Gambar Pabrik

rt (1)  rt (2)

rt (3)  nn

Gambar Gudang

m s


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan