Pompa Air Bagian Otomatis Kanggo Toyota Camry ASV50 OEM C

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

OEM

16100-39515

Taun

2011-2018

Ukurane

Standar OEM

Jaminan

1 Taun

Merek

LWT

Asal Usul

Zhejiang, China

Qty / Karton

1PC / Kothak, 20PCS / Karton

Jaminan Kualitas

Tes Profesional 100%

Sertifikasi

ISO9001 lan TS16949

Detail Paket

Kemasan merek LWT / Kemasan netral / kemasan khusus.

Pelabuhan

Guangzhou utawa Ningbo

Kauntungan

1 potong MOQ, Pangiriman 24 jam.

2. Nyedhiyakake layanan Grosir lan Eceran tanpa MOQ

3. Nawakake layanan OEM kanthi rega pabrik lan MOQ cilik

Gambar Pabrik

ht1 (1) ht1 (2)

Gambar Gudang

m s


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan