Hubungi Kita

Ningbo Long Wind Auto Parts Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1901, siji Culture Plaza, No.1349 Liyuan North Road, Haishu, District, Ningbo, Zhejiang, China

Telpon

Sales: +86 574 87628775

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita