CV Mobil Outer Jepang Joint TO-04 Karo ABS Kanggo Toyota Corolla EE80

Katrangan singkat:


  • Ukuran: Standar OEM
  • Garansi: 1 Taun
  • Asal: Zhejiang, China
  • Pelabuhan: Guangzhou utawa Ningbo
  • Logo khusus: Min Pesenan: 200 Potongan
  • Kemasan khusus: Min Pesenan: 500 Potongan
  • Kustomisasi grafis: Min Pesenan: 200 Potongan
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Jeneng Barang Auto Auto Outer CV Joint With ABS Kanggo Toyota Yaris OEM 43410-52030 TO-35A
    Bagean No. 43410-52030 TO-35A
    Model Mobil Kanggo Toyota Yaris
    Merek LWT
    Kualitas: Tes Profesional 100%
    Sertifikat ISO9001, TS16949
    Pangiriman 1-7 dina kanggo barang stok, 30-45 dina kanggo barang produksi

    Perusahaan Kita

    bf

    Long Wind Group, bermarkas ing Ningbo, minangka patungan gabungan sing digawe dening pirang-pirang pabrikan lan perusahaan dagang. Kita profesional ing produksi lan impor & ekspor layanan. Pasar kasebut kalebu Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan lan Afrika, kanthi penjualan tahunan luwih saka $ 20.000.000. Merek dhewe kalebu LWT, SP, lan UM sing entuk pangenalan pasar ing Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Tengah lan Afrika.

    vs

    Pameran

    rth (3)

    Pengepakan & Pengiriman 

    bsd

    FAQ

    P1: Pira taun perusahaan sampeyan ing bidang bisnis bagean otomatis?

    A: Perusahaan kita diwiwiti wiwit taun 2000, ana sekitar 20 taun pengalaman ing Auto Parts.

    P2: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

    A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim.

    P3: Kepiye babagan wektu pangiriman?

    A: 1-7 dina kanggo barang stok, 30-45 dina kanggo barang produksi

    P4: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

    A: Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan