Warta

  • Wektu kiriman: Jan-18-2021

    Plat kopling transmisi manual duweke bahan habis. Kanthi nggunakake mobil, piring kopling bakal nyandhang sethithik. Nalika nyandhang wis entuk drajad tartamtu, kudu diganti. Kepiye kita ngerti manawa piring kopling kudu diganti? Miturut pengalaman sing kepungkur, aku ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Aug-21-2020

    Taun iki pancen angel banget kanggo kita kabeh amarga ana virus corona. Muga-muga bisa kerja bareng supaya bisa urip lan maju. Kita wis nyiyapake saham sing akeh ing gudang China lan Dubai kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin mriksa rega luwih akeh barang, aja nganti hubungi kami. Hubungi: +86 1887580 ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-30-2020

    1. 1 potong MOQ, Pangiriman 24 jam. 2. Toko sing didol langsung ing Dubai lan Guangzhou 3. Kasedhiyan stok gedhe 4. Produk lengkap kanthi luwih saka 7000+ kode sing beda 5. Integrasi 8 pabrikan kanthi produksi luwih saka 10 taunWaca liyane »