Layanan mandeg kanggo pengiriman gabungan

1. 1 potong MOQ, Pangiriman 24 jam.

2. Toko sing didol langsung ing Dubai lan Guangzhou

3. Kasedhiyan stok amba

4. Produk lengkap kanthi luwih saka 7000+ kode liyane

5. Integrasi saka 8 pabrikan kanthi produksi luwih saka 10 taun


Wektu kiriman: Jun-30-2020