Kapan kopling manual diganti? Kita kudu nggatekake telung fenomena kasebut

Plat kopling transmisi manual duweke bahan habis. Kanthi nggunakake mobil, piring kopling bakal nyandhang sethithik. Nalika nyandhang wis entuk drajad tartamtu, kudu diganti. Kepiye kita ngerti manawa piring kopling kudu diganti? Miturut pengalaman sing kepungkur, dakkira kahanan ing ngisor iki biasane nuduhake yen piring kopling kudu diganti.

1. Pedal kopling abot, lan perasaan pamisahan ora pati jelas

Yen sampeyan ngerteni yen pedal kopling luwih abot tinimbang sadurunge, lan sampeyan bisa ngonfirmasi manawa ora ana masalah panularan saka pedal kopling menyang kopling, mesthine piring kopling luwih tipis.

Amarga piring kopling ditutupi ing antarane flywheel lan plate pressure, yen plate kopling kandel banget, plate gesekan plate tekanan didhukung dening plate kopling, lan spring plate grinding ing ujung liyane bakal dikencengi menyang nang njero Ing wektu iki, gampang banget kanggo nyetir spring grinding kanthi mlaku ing kopling. Kajaba iku, pedal iku entheng lan abot, lan ana resistensi sethithik nalika pisah, dene pedal utamane entheng sadurunge dipisahake lan sawise dipisahake.

Nalika piring kopling dadi luwih tipis, piring gesekan piring tekanan bakal pindhah menyang njero, nyebabake spring plate grinding miring ing njaba. Kanthi cara iki, nalika mlaku ing kopling, spring diafragma kudu didorong kanggo mindhah jarak sing luwih dawa, lan kekuwatan spring diafragma ora cukup kanggo ngangkat pelat tekanan nalika pamindhahan wiwitan. Mung yen spring grinding spring ditekan nganti tartamtu, tekanan plate bisa dipisahake. Dadi ing wektu iki, pedal kopling bakal dadi abot banget, lan rasane wayahe pisah banget, meh ora bisa ditemokake.

Yen kedadeyan kasebut, sawise ngilangi sebab liyane, bisa dideleng manawa pelat kopling luwih tipis, nanging saiki ora kudu diganti, amarga umume luwih tipis, lan ora mengaruhi karya normal. Yen sampeyan rumangsa yen pedal kasebut abot banget lan ora pengin mlaku, sampeyan bisa uga ngganti, yen ora bakal dadi masalah sajrone wektu liyane.

2. Kopling ngilangi kanthi langkah sithik

Yaiku, titik gabungan kopling luwih dhuwur. Amarga piring kopling ditutupi ing antarane flywheel lan plate pressure, gaya spring plate grinding plate meksa piring gesekan plate pressure bisa menet plate kopling kanthi kenceng ing flywheel kasebut. Plat kopling luwih kenthel yaiku, luwih akeh deformasi spring plate grinding plate tekanan, lan gaya clamping saya gedhe. Plat kopling sing luwih tipis, deformasi spring grinding spring luwih cilik lan gaya clamping luwih cilik. Dadi, nalika piring kopling tipis nganti tartamtu, daya clamping saka plat tekanan kasebut wis digawe dowo. Yen sampeyan nggepok pedal kopling sethithik, kopling bakal pisah.

Dadi, yen sampeyan ngerteni yen pedal kopling meh ngeculke nalika sampeyan miwiti, mobil ora bakal obah, utawa kopling bakal pisah nalika sampeyan mlaku ing pedal kopling, sing biasane amarga kopling sing akeh banget piring. Ing wektu iki, piring kopling kudu diganti sanalika bisa, amarga ing wektu iki, piring kopling wis tipis banget. Yen terus dikubur, paku keling sing tetep saka piring kopling bakal dibubarake lan plat tekanan bakal rusak.

3. Sliping kopling

Aku ora prelu ngenalake iki. Plat kopine tipis banget. Plat tekanan lan flywheel ora bisa ngirim listrik menyang biasane. Aja ragu-ragu ing wektu iki, ganti sanalika bisa. Amarga ora mung bakal ngrusak plate tekanan sampeyan, nanging uga ngancam keamanan nyopir kanthi serius. Bayangake sampeyan siyap nyalip ing dalan, sikil minyak abot mudhun, genggaman kopling, kacepetan mesin wis cepet, lan spedometer ora obah, elek banget.

Kinerja awal kopling slip ora jelas, lan meh ora bisa dirasakake nalika nyopir nganggo gir sing kurang. Mung bisa dirasakake nalika nyopir nganggo gir sing dhuwur lan mlaku ing akselerator. Amarga kopling ora prelu transfer kakehan torsi nalika nyopir nganggo gir sing kurang, lan beban kopling luwih gedhe nalika nyopir gir dhuwur, mula luwih gampang diluncurake.


Wektu kiriman: Jan-18-2021